App. Ionian Arches, Gouvia, Corfu, Griekenland

Angelos, Nikos en Toni geven ons een warm welkom. We krijgen een lekkere frappé aan de bar, eerst even bijkomen. Het valt ons meteen op dat het een heel knus appartement is. Het zwembad en de ligbedjes zien er heel uitnodigend uit. Deze appar...

App. Ionian Arches
 

App. Ionian Arches

Angelos, Nikos en Toni geven ons een warm welkom. We krijgen een lekkere frappé aan de bar, eerst even bijkomen. Het valt ons meteen op dat het een heel knus appartement is. Het zwembad en de ligbedjes zien er heel uitnodigend uit. Deze appartementen zijn een goede uitvalsbasis om het eiland te verkennen omdat het heel centraal ligt. Het centrum van Gouvia is een paar minuten lopen. Hier vind je een klein strand en diverse restaurants. Wij gaan eten bij ?9 muses?. Heerlijk en een goede bediening ook. Overigens is het zeer de moeite waard om naar Corfu stad te gaan. Dit gaat heel gemakkelijk met de bus. In ongeveer 20 minuten ben je er al. Als je in de stad bent dan moet je zeker een drankje doen op het Liston. Het Liston is 1 lange strook met veel terrassen. Alles is goed lopend te bereiken. Ook mooi zijn het oude en nieuwe fort, waarin vooral ?s zomers concerten worden gegeven.

En ook? een ruig berglandschap

In het noorden van Corfu ligt de hoogste berg van het eiland; de Pantokrator. Met de jeep kun je bijna helemaal op de top komen. Doe dit wel onder begeleiding aangezien de wegen niet verhard zijn en zeer kronkelig. Onderweg kom je langs prachtig mooie baaien en rijd je door kleine authentieke dorpjes. Je zult ook veel cipressen zien. Op veel andere Griekse eilanden hebben de Turken deze gekapt omdat het volgens hen ongeluk bracht. Omdat Corfu nooit bezet is geweest door de Turkse bevolking zijn deze er nog volop.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Ionian Arches

Uw vakantie naar App. Ionian Arches boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Ionian Arches rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
sunwebJe aankomst in Secrets Appartementen Ionian Arches begint al goed; Angelos, Nikos en Toni geven ontvangen je met open armen. De appartementen zijn een goede uitvalsbasis om het bijzondere eiland te ve...Vanaf € 249,-
bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Corfu, Griekenland

Gouvia, Corfu, Griekenland

Gouvia, Corfu, Griekenland

Actuele weer in Gouvia, Corfu, Griekenland

Foto's App. Ionian Arches

Reviews App. Ionian Arches

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!