App. Poseidon (incl. auto), Agia efimia, Kefalonia, Griekenland

Met een mooi uitzicht over de baai en de zee van Agia Efimia vind je appartementen Poseidon. Het ligt dan ook direct aan de haven van dit dorpje. Helemaal handig dat het boven een restaurant ligt (van dezelfde eigenaar) dus je hoeft praktisch niet...

App. Poseidon (incl. auto)
 

App. Poseidon (incl. auto)

Met een mooi uitzicht over de baai en de zee van Agia Efimia vind je appartementen Poseidon. Het ligt dan ook direct aan de haven van dit dorpje. Helemaal handig dat het boven een restaurant ligt (van dezelfde eigenaar) dus je hoeft praktisch niet te koken op je vakantie. Fijn toch? Op een kleine afstand van het appartement ligt een klein kiezelstrandje. Maar je hebt natuurlijk niet voor niets de auto erbij. Meer in het binnenland vind je dan ook leuke kleine typisch Griekse dorpjes zoals: Drakopoulata, Xiropotamos, Pylaros e.d. Wil je een keer de auto laten staan en met de boot verder? Ga dan naar Sami, hiervandaan vertrekken verschillende boten naar onder andere Ithaki. Omdat Kefalonia toch wel bekend staat om de mooie stranden en baaien is een tour langs de kust helemaal top! Reken maar op veel ?Wow? momenten.

En ook?wijn proeven

Kefalonia heeft een hele bekende wijnstreek genaamd: Robola.  Vernoemd naar de gelijknamige druifsoort Robola. Zo is er zelfs een wijnfestival in het dorp Frangata (meestal in het weekend na 15 augustus). Deze traditie wordt al sinds 1978 in stand gehouden en is tot op de dag van vandaag een echt feest. Wijn, grilde gerechten, live muziek en dans zijn er in overvloed en tot in de vroege uurtjes?

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Poseidon (incl. auto)

Uw vakantie naar App. Poseidon (incl. auto) boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Poseidon (incl. auto) rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Kefalonia, Griekenland

Agia efimia, Kefalonia, Griekenland

Agia efimia, Kefalonia, Griekenland

Actuele weer in Agia efimia, Kefalonia, Griekenland

Foto's App. Poseidon (incl. auto)

Reviews App. Poseidon (incl. auto)

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Alternatieve bestemmingen

App. Poseidon
App. Poseidon

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!