App. Stella, Petra, Lesbos, Griekenland

Wat een fijne ligging heeft Appartementen Stella! We lopen namelijk zo de gezellige winkelstraat in met allerlei bars en restaurants. Even verderop ligt nog een grotere winkelstraat en we zijn ook zo op het (kiezel)strand. Eenmaal terug bij het ap...

App. Stella
 

App. Stella

Wat een fijne ligging heeft Appartementen Stella! We lopen namelijk zo de gezellige winkelstraat in met allerlei bars en restaurants. Even verderop ligt nog een grotere winkelstraat en we zijn ook zo op het (kiezel)strand. Eenmaal terug bij het appartement duiken we nog even snel het zwembad in en nemen daarna een drankje op ons balkon. Het valt ons op dat het hier zo rustig en kleinschalig is. We genieten nog even na, terwijl de zon onder gaat?

En ook?het Turkse leven van dichtbij meemaken

Lesbos ligt vlakbij de kust van Turkije. En dan is het wel zo leuk om ook even een bezoekje te brengen aan dit land. Na een boottocht van ongeveer 1,5 uur kom je aan in het Turkse plaatsje Ayvalik. Je kunt hier heerlijk rondlopen en winkelen, genieten van een Turkse thee of een stukje Baklava. En misschien heb je nog wel tijd om een Turks badhuis (Hammam) te bezoeken.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Stella

Uw vakantie naar App. Stella boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Stella rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
CorendonStella StudiosVanaf € 318,-
bekijk vakantie bij Corendon
sunwebSecrets Appartementen Stella is prachtig gelegen en omgeven door weelderig groen. Bij aankomst wordt je direct al hartelijk ontvangen door de behulpzame eigenaresse Stella; ze is een echte gastvrouw e...Vanaf € 369,-
bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Lesbos, Griekenland

Petra, Lesbos, Griekenland

Petra, Lesbos, Griekenland

Actuele weer in Petra, Lesbos, Griekenland

Foto's App. Stella

Reviews App. Stella

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!