App. Andigoni, Parga, Parga, Griekenland

?Typisch Grieks? is wat je denkt als je voor het appartement Andigoni staat. De witte muren met blauwe luiken en mooie roze bloemen zorgen voor een warm welkom. Dit gevoel wordt versterkt door de vriendelijke eigenaresse (die overigens ook goed En...

App. Andigoni
 

App. Andigoni

?Typisch Grieks? is wat je denkt als je voor het appartement Andigoni staat. De witte muren met blauwe luiken en mooie roze bloemen zorgen voor een warm welkom. Dit gevoel wordt versterkt door de vriendelijke eigenaresse (die overigens ook goed Engels en Duits spreekt). Zij brengt je naar het appartement waar je je meteen thuis voelt. Als je een vraag hebt over een goed restaurantje of iets anders leuks, kun je in de winkel naast het appartement terecht. Dit winkeltje wordt ook door de eigenaresse gerund. De volgende morgen halen we een warm broodje bij de bakker om de hoek en lopen richting het strand. Lekker dichtbij, op maar een meter of 100 van het appartement. Voor de wat grotere stranden kun je het beste een auto huren of een scooter. Bezoek ook eens het strand voorbij het kasteel Valtos, dit is het meest populaire strand van Parga. Het zuiden is ook een aanrader, naar de dorpjes Piso Krioneri en Lichnos (ongeveer 4 km ten zuiden van Parga).

En ook? dichtbij Albanië

Nooit gedacht dat Albanië zo bijzonder zou zijn! Vanaf Parga kun je met de boot naar Sarande, de havenstad van Albanië. Vanaf hier stap je in de bus. Onderweg zie je voornamelijk veel oude nederzettingen, met als klap op de vuurpijl de grootste opgraving van de Balkan. Van deze eeuwenoude Romeinse stad is nog veel in tact is gebleven. Treed in de voetsporen van de Romeinen en beeld je in hoe het zou zijn hier te hebben gestreden en geleefd! Na al deze indrukken nemen we afscheid van Albanië en varen weer terug richting de baai van Parga.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Andigoni

Uw vakantie naar App. Andigoni boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Andigoni rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Griekenland

TUI aanbiedingen

Vakantie in Parga, Griekenland

Parga, Parga, Griekenland

Parga, Parga, Griekenland

Actuele weer in Parga, Parga, Griekenland

Foto's App. Andigoni

Reviews App. Andigoni

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!