Villa Clementina, Albufeira, Algarve, Po

Net buiten Albufeira vind je deze schitterende authentieke Villa Clementina. De inrichting is compleet voorzien van traditioneel Portugese meubels, waardoor je hier echt het gevoel hebt in een écht Portugese villa te verblijven. Wanneer je in de...

Villa Clementina
 

Villa Clementina

Net buiten Albufeira vind je deze schitterende authentieke Villa Clementina. De inrichting is compleet voorzien van traditioneel Portugese meubels, waardoor je hier echt het gevoel hebt in een écht Portugese villa te verblijven. Wanneer je in deze villa verblijft kun je echt genieten van luxe en comfort. Lekker ontbijten in de serre om daarna van het zonnetje te genieten bij je eigen privézwembad. Hoewel je hier net buiten Albufeira verblijft ben je met de huurauto toch heel snel in het leuke centrum en aan het mooie strand van deze leuke badplaats.
Vlakbij de villa vind je een uitvalsweg, die een gemakkelijke verbinding biedt met het achterland en de andere kustplaatsen aan de Algarve. Ga ook eens in de vele omliggende dorpjes kijken, geniet van het ontspannen leven in de diverse kleine kustplaatsjes en vergeet vooral niet om eens heerlijk verse vis te gaan eten in de vele restaurantjes aan zee.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Villa Clementina

Uw vakantie naar Villa Clementina boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Villa Clementina rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Po

TUI aanbiedingen

Vakantie in Algarve, Po

Albufeira, Algarve, Po

Albufeira, Algarve, Po

Actuele weer in Albufeira, Algarve, Po

Foto's Villa Clementina

Reviews Villa Clementina

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!