App. Neptuno, Calella, Costa brava, Sp

Terwijl we aan de rand van het zwembad zitten voelen we de zonnestralen op ons gezicht.

Het is heerlijk warm, daar hebben we al die tijd naar verlangd en nu is het dan eindelijk zo ver; vakantie! Onze kamer in Hotel Neptuno is van alle gemak...

App. Neptuno
 

App. Neptuno

Terwijl we aan de rand van het zwembad zitten voelen we de zonnestralen op ons gezicht.

Het is heerlijk warm, daar hebben we al die tijd naar verlangd en nu is het dan eindelijk zo ver; vakantie! Onze kamer in Hotel Neptuno is van alle gemakken voorzien en als we naar het (zand)strand willen dan hoeven we maar een paar stappen te zetten. Ideaal. Je loopt ook zo het oude centrum in waar je heerlijk kunt slenteren door de straten en kunt winkelen. Natuurlijk mag je Callella niet verlaten zonder eerst echte Spaanse Tapas te hebben gegeten. Als we de drukte willen ontvluchten, lopen we het stadspark in (Parc Dalmou). Hier kun je even uitrusten te midden van dennen- en eikenbomen. Ga ook eens een keer met de trein een uitstapje maken naar bijvoorbeeld Barcelona. Het treinstation is vlakbij.

En ook?bruisend Barcelona

Met de trein ben je binnen enkele ogenblikken in het bruisende Barcelona. Veel mensen komen hier ieder jaar terug of zijn zelfs hier gaan wonen en dat is niet voor niets. Barcelona is een stad met een strand en daarbij ook veel kunst (Gaudi) en cultuur. Deze stad slaapt nooit. Ga lekker flaneren over de Ramblas of breng een bezoek aan het Parc Guell, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de hele stad. Voetballiefhebbers mogen eigenlijk stadion Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona niet overslaan. Ook als je geen voetballiefhebber bent dan is het erg indrukwekkend. Nog een tip: de fonteinen van Barcelona. Deze vind je voor het Nationaal Paleis (in de avond) en het is een echt spektakel van muziek, licht en veel water.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Neptuno

Uw vakantie naar App. Neptuno boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Neptuno rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
TUIDirect naast het stadscentrum van Calella ligt Hotel Neptuno. Dit hotel is zeer gunstig gelegen, want op slechts 350 meter bevindt zich het 2 kilometer lange zandstrand van Calella. Ook loop je zo het...Vanaf € 176,-
bekijk vakantie bij TUI

Vakantie in Costa brava, Sp

Calella, Costa brava, Sp

Calella, Costa brava, Sp

Actuele weer in Calella, Costa brava, Sp

Foto's App. Neptuno

Reviews App. Neptuno

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!