App. Las Tejas, Playa del inglés, Gran canaria, Sp

Natuurlijk wil je niks missen van het gezellige Playa del Inglés! Met Appartementen Las Tejas als thuisbasis voor je vakantie zit je hier zeker goed. Lekker bruin bakken in het warme zonnetje of juist verkoeling zoeken door een duik te nemen in ...

App. Las Tejas
 

App. Las Tejas

Natuurlijk wil je niks missen van het gezellige Playa del Inglés! Met Appartementen Las Tejas als thuisbasis voor je vakantie zit je hier zeker goed. Lekker bruin bakken in het warme zonnetje of juist verkoeling zoeken door een duik te nemen in het zwembad. Als het schemerig wordt is het tijd om op stap te gaan. Eerst natuurlijk lekker eten en daarna nog ergens wat drinken. Vanwege de ideale ligging van Las Tejas kan het hier allemaal!
De tuin van Las Tejas grenst direct aan de iets hogergelegen boulevard waarachter het strand zich bevindt. Er is genoeg te beleven in de directe omgeving. Lekker shoppen bij de diverse winkeltjes of lekker een hapje eten bij één van de vele restaurants. Het bekende winkelcentrum Kashba vind je op loopafstand van het complex en de bushalte vind je al op enkele meters afstand.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Las Tejas

Uw vakantie naar App. Las Tejas boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Las Tejas rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
TUINet gerenoveerd dus strak in de verf, en comfortabele kamers met een uitzicht om 'u' tegen te zeggen. Bij aankomst ben je meteen onder de indruk. Zodra de badkleding uit de koffer is wordt het tijd om...Vanaf € 524,-
bekijk vakantie bij TUI

Vakantie in Gran canaria, Sp

Playa del inglés, Gran canaria, Sp

Playa del inglés, Gran canaria, Sp

Actuele weer in Playa del inglés, Gran canaria, Sp

Foto's App. Las Tejas

Reviews App. Las Tejas

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!