Hotel SBH Costa Calma Beach Resort, Costa calma, Fuerteventura, Spanje

Hotel SBH Costa Calma Beach Resort ligt direct aan het prachtige strand van Costa Calma. Ook het centrum van Costa Calma is niet ver weg. Wat fijn om alles in de buurt te hebben! Het hotel beschikt over drie zwembaden en twee aparte kinderbaden,...

Hotel SBH Costa Calma Beach Resort
 

Hotel SBH Costa Calma Beach Resort

Hotel SBH Costa Calma Beach Resort ligt direct aan het prachtige strand van Costa Calma. Ook het centrum van Costa Calma is niet ver weg. Wat fijn om alles in de buurt te hebben! Het hotel beschikt over drie zwembaden en twee aparte kinderbaden, geniet hier van het mooie weer met een lekker frisdrankje in uw hand. Het animatieteam zorgt voor genoeg activiteiten voor u en de kinderen. Bezoek ook eens de spafaciliteiten van het hotel. Dit complex heeft alles in petto voor een fijne vakantie op Fuerteventura!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Hotel SBH Costa Calma Beach Resort

Uw vakantie naar Hotel SBH Costa Calma Beach Resort boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Hotel SBH Costa Calma Beach Resort rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
TUI