App. Bella Vista, Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Bella Vista, de naam zegt het al. En een mooi uitzicht hebben we zeker vanaf ons balkon. De zon komt op achter de bergen, de zee in de verte. Tijd voor een kopje koffie aan het zwembad. Dit appartementen complex ligt eigenlijk op het schiereiland ...

App. Bella Vista
 

App. Bella Vista

Bella Vista, de naam zegt het al. En een mooi uitzicht hebben we zeker vanaf ons balkon. De zon komt op achter de bergen, de zee in de verte. Tijd voor een kopje koffie aan het zwembad. Dit appartementen complex ligt eigenlijk op het schiereiland Paliki, het westelijke deel van Kefalonia, ook wel Lixouri genoemd. Wij hebben gehoord dat deze regio prachtige azuurblauwe baaien heeft zoals Xi beach. Ook wel ?Red beach? genoemd vanwege het zand. Dat willen we dan ook met eigen ogen gaan bekijken. Zo gezegd zo gedaan en inderdaad niets is te veel gezegd. Je kunt trouwens ook heerlijk eten hier bij Vatsa (Megas Lakkos), zeer sfeervolle taverna op het strand. Omdat Lixouri op een schiereiland ligt kun je ook met een bootje naar de overkant: Argostolli. Er zijn nog tal van andere baaien en dorpjes die we willen bezichtigen, het is wél vakantie dus doen we rustig aan (siga siga zoals de Grieken zeggen).

En ook?prachtige stranden en vergezichten

Kefalonia staat ook wel bekend om haar prachtige stranden en baaien. Naast XI Beach, zijn er nog Petani Beach, Platia Ammos en Atheras. Als je een auto of scooter huurt ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Maar het openbaar vervoer is natuurlijk ook een idee, houd er dan wel rekening mee dat de Grieken niet zo op de tijd letten?Maar je hebt geen haast toch op vakantie?

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Bella Vista

Uw vakantie naar App. Bella Vista boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Bella Vista rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
sunwebAppartementen Bella Vista, de naam zegt het al… Een mooi uitzicht heb je zeker vanaf het balkon! De zon komt op achter de bergen en je hebt veelal een uitzicht over de zee in de verte. Beter kan nie...Vanaf € 374,-
bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Kefalonia, Griekenland

Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Actuele weer in Lixouri, Kefalonia, Griekenland

Foto's App. Bella Vista

Reviews App. Bella Vista

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!