App. Evagelistria, Votsalakia, Samos, Griekenland

Bij aankomst krijgen we een flesje wijn van de eigenaresse aangeboden, daar hadden we nou net trek in! Ook de koffers worden naar boven gebracht, dat is nog eens service. Met het zwembad en het strand voor de deur is het heerlijk genieten hier. We...

App. Evagelistria
 

App. Evagelistria

Bij aankomst krijgen we een flesje wijn van de eigenaresse aangeboden, daar hadden we nou net trek in! Ook de koffers worden naar boven gebracht, dat is nog eens service. Met het zwembad en het strand voor de deur is het heerlijk genieten hier. We lopen richting het strand en komen bij een leuk restaurantje uit, genaamd Chester. Dit eten is echt lekker zeg. Verse groenten uit eigen tuin en dat proef je! Verder zijn er hier ook winkeltjes, een supermarkt en een bushalte. Zo kun je gemakkelijk met de bus richting 1 van de omringende steden of neem het heft in eigen hand en huur een auto of scooter. Succes gegarandeerd!

En ook?het eiland van Pythagoras

De stelling van Pythagoras die kent iedereen wel. Maar wist je ook dat Pythagoras op Samos is geboren? Het dorp Pythagorion is naar hem vernoemd en tevens zijn geboorteplaats. Toen Pythagoras op de vlucht was voor Polycrates schuilde hij in een grot die je nog steeds kunt bezichtigen (bij Kambos). Het is wel even een klim en een aantal trappen omhoog, dus een goede conditie en geen hoogtevrees zijn vereisten. Naast deze grot heeft Samos ook nog andere grotten (in totaal ongeveer 67). De grootste vind je bij Kerki in het westen.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Evagelistria

Uw vakantie naar App. Evagelistria boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Evagelistria rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
sunwebWanneer je aankomt bij Appartementen Evagelistria krijg je al gelijk een flesje wijn aangeboden door de vriendelijke eigenaresse! Ook de koffers worden naar boven gebracht, dat is nog eens service. Me...Vanaf € 329,-
bekijk vakantie bij sunweb

Vakantie in Samos, Griekenland

Votsalakia, Samos, Griekenland

Votsalakia, Samos, Griekenland

Actuele weer in Votsalakia, Samos, Griekenland

Foto's App. Evagelistria

Reviews App. Evagelistria

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!