App. Caybeach Caleta, Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Aan een prachtige laan vol palmbomen liggen de moderne Appartementen Caybeach Caleta. Wat een leuk complex! Niet alleen zijn de appartementen superleuk ingericht, ook hebben ze een goede ligging in Caleta de Fuste. Het complex ligt in de rustige w...

App. Caybeach Caleta
 

App. Caybeach Caleta

Aan een prachtige laan vol palmbomen liggen de moderne Appartementen Caybeach Caleta. Wat een leuk complex! Niet alleen zijn de appartementen superleuk ingericht, ook hebben ze een goede ligging in Caleta de Fuste. Het complex ligt in de rustige wijk Castillo, maar je staat binnen een paar minuten aan het strand en in het centrum. Dus of je nou lekker wilt relaxen of juist de drukte wilt opzoeken, vanuit Caybeach Caleta gaat het zo makkelijk. De appartementen liggen in bungalows, verspreid over het complex. Heel lekker om hier 's avonds op je eigen terrasje nog even na te genieten van je dag.

Wat wij ook zo leuk vonden was dat je hier bij de receptie fietsen kunt huren. Omdat de kustlijn vrij vlak is, is Fuerteventura een ideaal eiland om met de fiets te verkennen. Je fietst er langs uitgestrekte zandstranden en door leuke dorpjes met gezellige centra en ontdekt op die manier alle leuke plekken van het eiland. Caybeach Caleta is echt een leuke plek op dit bijzondere eiland!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Caybeach Caleta

Uw vakantie naar App. Caybeach Caleta boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Caybeach Caleta rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

TourorganisatieOmschrijvingPrijs
CorendonCay Beach CaletaVanaf € 409,-
bekijk vakantie bij Corendon

Vakantie in Fuerteventura, Sp

Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Actuele weer in Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Foto's App. Caybeach Caleta

Reviews App. Caybeach Caleta

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!