Bungalows Castillo Playa, Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Het kleinschalige bungalowpark Castillo Playa heeft echt een superligging! Op maar een paar minuutjes lopen van zowel het strand als het centrum van Caleta de Fuste, zit je hier echt ideaal. Binnen enkele minuten vonden we al diverse leuke restaurant...

Bungalows Castillo Playa
 

Bungalows Castillo Playa

Het kleinschalige bungalowpark Castillo Playa heeft echt een superligging! Op maar een paar minuutjes lopen van zowel het strand als het centrum van Caleta de Fuste, zit je hier echt ideaal. Binnen enkele minuten vonden we al diverse leuke restaurantjes, waaronder een aantal hele goede tapasbars, erg leuk! Maar wat wij vooral zo leuk vonden aan Castillo Playa is het gemoedelijke sfeertje. Het is er nooit (te) druk en iedereen is even relaxt en gezellig. Zo kregen we van één van de andere gasten de tip om eens te gaan eten in het kleine plaatsjee Pozo de Negro. Met een auto ben je er binnen een half uur, terwijl je het gevoel hebt dat je op een heel ander eiland terecht bent gekomen. Dit vissersdorpje bestaat uit slechts een paar huizen en een restaurant. Het terras van Los Pescadores staat letterlijk op het strand en je eet er echt de lekkerste vis die er te vinden is op Fuerteventura. Een aanrader!

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders Bungalows Castillo Playa

Uw vakantie naar Bungalows Castillo Playa boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar Bungalows Castillo Playa rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Sp

TUI aanbiedingen

Vakantie in Fuerteventura, Sp

Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Actuele weer in Caleta de fuste, Fuerteventura, Sp

Foto's Bungalows Castillo Playa

Reviews Bungalows Castillo Playa

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!