App. Finca La Granja (incl. auto), Los llanos de aridane, La palma, Sp

De aankomst in La Granja is al veelbelovend: onder een boog van druivenranken loop je dit sfeervolle complex binnen, wat een entree! En dan de tuin; midden tussen de bananenplantages. Je hebt hier echt een appartementje in de natuur. En het ligt o...

App. Finca La Granja (incl. auto)
 

App. Finca La Granja (incl. auto)

De aankomst in La Granja is al veelbelovend: onder een boog van druivenranken loop je dit sfeervolle complex binnen, wat een entree! En dan de tuin; midden tussen de bananenplantages. Je hebt hier echt een appartementje in de natuur. En het ligt ook nog eens aan de zonnige kant van het eiland, dus doorgaans is er genoeg zon te spotten hier. Het kleine centrum is ongeveer een kilometer verderop, dus een kleine wandeling en je staat midden in het Spaanse leven. Trouwens, ze zeggen wel eens dat een goed begin het halve werk is. Dat gaat hier zeker op, want in de ochtend komt de bakker zelf langs met vers gebakken broodjes. Als dat geen goede start is?

En ook? rondkijken in Puerto de Tazcorte

Met de auto ben je zo in Puerto de Tazcorte, waar ze geweldige tapas serveren. Het is ook echt een leuk plaatsje; met een haventje op de achtergrond en altijd leven om je heen. Als je geluk hebt kun je hier zelfs dolfijnen spotten. De kans is groot dat ze nieuwsgierig om de boot heen springen als je meegaat met een bootexcursie. Hoe bijzonder is dat.

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Finca La Granja (incl. auto)

Uw vakantie naar App. Finca La Granja (incl. auto) boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Finca La Granja (incl. auto) rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Sp

TUI aanbiedingen

Vakantie in La palma, Sp

Los llanos de aridane, La palma, Sp

Los llanos de aridane, La palma, Sp

Actuele weer in Los llanos de aridane, La palma, Sp

Foto's App. Finca La Granja (incl. auto)

Reviews App. Finca La Granja (incl. auto)

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!