App. Finca La Camuesa (incl. auto), Los llanos de aridane, La palma, Sp

Kleinschalig, maar o zo leuk vinden wij Appartementen Finca la Camuesa. De heuvels op de achtergrond en een oneindig uitzicht. Ja, dit is echt het beeld wat je hebt als je in Nederland aan ontspanning denkt. Hier kom je ook echt tot rust. Leuk zwe...

App. Finca La Camuesa (incl. auto)
 

App. Finca La Camuesa (incl. auto)

Kleinschalig, maar o zo leuk vinden wij Appartementen Finca la Camuesa. De heuvels op de achtergrond en een oneindig uitzicht. Ja, dit is echt het beeld wat je hebt als je in Nederland aan ontspanning denkt. Hier kom je ook echt tot rust. Leuk zwembadje ook, met een aantal lekkere ligstoelen erbij. Het enige wat wij hier horen zijn de vogels. La Palma is enorm groen, maar hier lijkt je al midden in deze natuur te staan. Als wij dorstig worden, zoeken we een barretje op. Na een kwartiertje lopen door al het groen, zien we een Spaans barretje. Zonder het te vragen krijgen we bij ons bestelde drankje een schaaltje met tapas. Wat een vriendelijke service zeg!

En ook...slenteren door Santa Crus de la Palma

Fijn zeg, dat je auto inclusief is. Hierdoor krijg je een goed beeld van het eiland. Sla tijdens het rondtoeren zeker de hoofdstad niet over. Santa Cruz de la Palma heeft een hartstikke leuk centrum, waar wij echt positief verrast over waren. De pleintjes, steegjes, palmbomen en de versierde balkonnetjes. Wat een sfeertje krijg je hier. Het leuke is dat het niet uitmaakt welk steegje je ingaat, het komt altijd wel weer uit op een pleintje. En die pleintjes zijn stuk voor stuk voorzien van goede tapasbarretjes (incl. de beste wijnen uit de regio).

Deze vakantiebestemming boeken - Aanbieders App. Finca La Camuesa (incl. auto)

Uw vakantie naar App. Finca La Camuesa (incl. auto) boekt u gemakkelijk bij onderstaande aanbieders. U boekt u uw vakantie naar App. Finca La Camuesa (incl. auto) rechtstreeks bij de touraanbieder. Vakantietoppers.net biedt alleen vergelijkingen van de beste prijzen bij grote Nederlandse vakantieaanbieders.

Bekijk deze vakantie bij één van onze reisaanbieders:

TUI aanbiedingen voor vakantie in Sp

TUI aanbiedingen

Vakantie in La palma, Sp

Los llanos de aridane, La palma, Sp

Los llanos de aridane, La palma, Sp

Actuele weer in Los llanos de aridane, La palma, Sp

Foto's App. Finca La Camuesa (incl. auto)

Reviews App. Finca La Camuesa (incl. auto)

Algemeen nog niet beoordeeld Kamers nog niet beoordeeld
Prijs/kwaliteit nog niet beoordeeld Hygiëne nog niet beoordeeld
Personeel nog niet beoordeeld Ligging nog niet beoordeeld
Faciliteiten nog niet beoordeeld Kindvriendelijk nog niet beoordeeld
Eten nog niet beoordeeld Service nog niet beoordeeld
 
 
 
Wanneer bezocht u deze accommodatie?
 
 

Laatst bekeken:

U heeft nog geen reizen bekeken!